Program
11,00 Kapunyitás – regisztráció szükséges a rendezvényre történő belépéshez
11,00 Canarro zenekar
12,00 Workshop: Pálinka a Michelin csillagok világában – Angermann Öcsi, a Michelin csillagos Onyx étterem sommelierje
12,30 Canarro zenekar
13,15 Workshop: Az Anyukám Mondta és az IKON étterem idézi fel a régi idők majálisát kovászos kenyérrel, és kolbásszal
14,00 Kelet Brass Band
14,45 Osváth Zoltán tápanyag-gazdálkodási szakértőtől kérdezhetik, hogy mit kíván a kajszi?
15,15 Canarro zenekar
16,00 Csernik Szende – székely mesemondó és lábbábos előadása kicsiknek és nagyoknak
16,00 Workshop: a METRO és A Leves bemutatja – magyar halak a pódiumon
17,00 Kelet Brass Band
17,45 Workshop: Tokaji Y generáció borászai – a gyümölcsös borok világába kalauzolnak
18,15 Kelet Brass Band
19,00 Workshop: Czakó Gábor, a Bestillo Pálinkák mestere adja meg a választ, hogy miért a 40 az új 50
19,30 Önkontroll zenekar koncertje
21,00 Pély Barna szólókoncertje
22,30 video disco VJ Bordee-val