Program

Program

11,00 Kapunyitás – regisztráció szükséges a rendezvényre történő belépéshez

11,00 Canarro zenekar 

12,00 Workshop: Pálinka a Michelin csillagok világában – Angermann Öcsi, a Michelin csillagos Onyx étterem sommelierje

12,30 Canarro zenekar

13,15 Workshop: Az Anyukám Mondta és az IKON étterem idézi fel a régi idők majálisát kovászos kenyérrel, és kolbásszal

14,00 Kelet Brass Band

14,45 Osváth Zoltán tápanyag-gazdálkodási szakértőtől kérdezhetik, hogy mit kíván a kajszi?

15,15 Canarro zenekar

16,00 Csernik Szende – székely mesemondó és lábbábos előadása kicsiknek és nagyoknak

16,00 Workshop: a METRO és A Leves bemutatja – magyar halak a pódiumon

17,00 Kelet Brass Band

17,45 Workshop: Tokaji Y generáció borászai – a gyümölcsös borok világába kalauzolnak

18,15 Kelet Brass Band

19,00 Workshop: Czakó Gábor, a Bestillo Pálinkák mestere adja meg a választ, hogy miért a 40 az új 50

19,30 Önkontroll zenekar koncertje

21,00 Pély Barna szólókoncertje

22,30 video disco VJ Bordee-val